Bitter melon, nu ook de perfecte buurman in Oostende

Van 1 naar 4 locaties op 6 maanden tijd

Als je een buurman hebt, kan het maar beter een goede zijn. Deze rol spelen we al in Kalmthout, Sint-Niklaas en Turnhout. Maar vandaag hebben we ook een locatie in Oostende.

Zo zitten we op 6 maanden tijd reeds aan 4 kantoren waar we allemaal businessburen helpen om hun bittere zaken weer zoet te maken.

Zo brengen we ons Bitter melonconcept weer een stapje dichter bij jou met het idee om onze betaalbare diensten op lokaal niveau aan te bieden. Het gemak van ‘one point of contact’ voor 3 verschillende diensten is voor veel ondernemingen een verademing. Je hoeft niet meer na te denken waar je moet zijn, vraag het aan je buurman! (Aan ons dus 😉)

When life gives you lemons,
we make you Melonade

We lenen je een ei en helpen je bij het grasmaaien

Door onze persoonlijke aanpak, onze nabijheid en onze betrokkenheid, kan je bij ons terecht voor al je administratie, marketing en ICT. Zoals het een goede buurman betaamt, houden we een oogje in het zeil en letten we op jullie business. Dat voelt goed en vertrouwd bij de buren.

Bovendien maken we je brievenbus leeg en gieten we je planten wanneer je op vakantie bent en lenen we je met alle plezier een ei of een kilo garnalen in Oostende!

De vraag ‘Buurman wat doet u nu?’ zal je bij ons niet tegenkomen. We doen alles persoonlijk, transparant en volledig gericht op jouw bedrijf zodat jij kan groeien en alleen maar moet bezig zijn met de dingen die je graag doet.

Geen paniek, we gaan je niet uitpersen als een citroen. Integendeel, we maken het juist zoeter.

Zo zoet als een meloen en wie weet zijn we binnenkort buren.

Deel dit artikel met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ontdek Meer Door Een Eerste Klik

Omdat voor ons een klik belangrijk is