Backstage Brands

Een sprankelende huisstijl voor Backstage Brands

Toen Backstage Brands, dé exclusieve verdeler van professionele kappersmerken, bij ons aanklopte, zagen we meteen een uitdaging die we graag wilden aangaan. Hun missie is helder: leveren van haarstylingproducten van de allerhoogste kwaliteit, specifiek afgestemd op de behoeften van elk kapsalon. Het geheim van hun succes ligt in een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve merken, gekozen met een blik op huidige én toekomstige behoeften.

Klanten van Backstage Brands mogen rekenen op producten met hoogwaardige ingrediënten, inclusief veganistische opties. Formules zijn vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen en sulfaten. Duurzaamheid is geen modewoord; het komt tot uiting in zowel de productieprocessen als de verpakkingen. En om het plaatje compleet te maken, staat er altijd een toegewijde en ervaren medewerker van Backstage Brands klaar om professioneel advies te geven.

Voor zo’n vooruitstrevend bedrijf hebben we een huisstijl gecreëerd die naadloos aansluit bij hun kernwaarden en missie. Het resultaat? Een visuele identiteit die het innovatieve en hoogwaardige karakter van Backstage Brands in de verf zet.

Wil jij ook een merkidentiteit die jouw bedrijf op de kaart zet? Laat ons samen jouw verhaal vertellen.

Deel dit artikel met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ontdek Meer Door Een Eerste Klik

Omdat voor ons een klik belangrijk is