Subsidies en/of investeringsaftrek

Ben jij op zoek naar een subsidie voor jouw website? Een website of webshop is een dure investeringszaak in jouw zaak. Het verhoogt de online zichtbaarheid en bouwt aan het online imago. Op dit moment kunnen ondernemingen of zelfstandigen gewoonweg niet zonder een website. De overheid ziet hier ook het belang van in en voorziet hiervoor verschillende premies die je zullen ondersteunen.

Of wat denk je eerder van een investeringsaftrek voor jouw project? Maak nu de keuze om mee te genieten aan de investeringsaftrek voor een website of een webshop. Bij de investeringsaftrek wordt het bedrag verlaagt waarop men belastingen moet betalen. Dit heeft als doel om ondernemingen of zelfstandigen aan te moedigen om productieve investeringen te doen. Dit bedrag wordt bepaald als een percentage van de investering.

Om bedrijven extra te motiveren heeft de overheid beslist om de investeringsaftrek te verhogen. De investeringsaftrek zorgt ervoor dat je minder belastingen moet betalen op het totaalbedrag van de website of webshop.

Subsidies voor zowel marketing als website

Zoals bij elke subsidie, hangt er natuurlijk wat aan vast. In deze blogpost kan je de link terugvinden naar de voorwaarden voor het aanvragen van subsidies van een nieuwe website of marketing. Wie en wat er in aanmerking komt en uitleg over de procedure.

Investeringsaftrek voor jouw project

Het is verstandig om gebruik te maken van een investeringsaftrek voor je online zichtbaarheid en vindbaarheid. De kosten voor het project kunnen aanzienlijk groot zijn waardoor je de aankoop moet uitstellen. Dit is natuurlijk zeer vervelend wanneer jouw website nood heeft aan een update. Met dit project kan je gelukkig je kosten verminderen door te gebruik te maken van de investeringsaftrek.

Verhoogde investeringsaftrek

Om bedrijven extra te motiveren heeft de overheid beslist om de investeringsaftrek te verhogen. De investeringsaftrek zorgt ervoor dat je minder belastingen moet betalen op het totaalbedrag van de website of webshop. Dit komt door de corona-maatregelen die in het verleden zijn ondernomen door de veel kmou2019s die hard zijn getroffen.

Deze maatregel duurt tot en met 31 december 2022. Dus wees er snel bij om je marketingplan door ons te laten bedenken en investeringen te overwegen.

Deel dit artikel met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ontdek Meer Door Een Eerste Klik

Omdat voor ons een klik belangrijk is