WEBSITES & WEBSHOPS

Laat jouw website of webshop bouwen door Bitter Melon

Professionele en geoptimaliseerde websites op maat.

Wil je een website die afgestemd is op de wensen en behoeften van jouw doelgroep? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bouwen professionele en gebruiksvriendelijke websites op maat. Dankzij onze snelle laadtijden en compatibiliteit op alle devices, creëren we een optimale gebruikerservaring voor jouw bezoekers.

Maar dat is nog niet alles! Wij zorgen er ook voor dat jouw website voldoet aan alle technische en contentgewijs SEO best practices. Zo ben je zeker dat jouw website goed gevonden wordt door zoekmachines, wat voor meer online zichtbaarheid zorgt.

Bitter Melon neemt ook de verantwoordelijkheid om jouw domeinnaam vast te leggen, een kwalitatieve hosting te voorzien en jouw website aan te melden bij Google, inclusief Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Analytics.

Klaar om te starten met jouw professionele en geoptimaliseerde website? Neem dan nu contact met ons op en laat ons jouw online aanwezigheid versterken!

Verkoop online met een professionele webshop

Wil je online verkopen en een professionele webshop laten maken? Wij zijn de ideale partner voor jouw e-commerce site! Wij zorgen ervoor dat jouw webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet, met kwaliteitsvolle productpagina’s en een heldere userflow die de shopper perfect begeleidt van product naar check-out.

Onze webshops zijn responsief gebouwd zodat jouw klanten op elk device gemakkelijk kunnen kopen, en we koppelen je webshop aan je kassasysteem of betaalmodule, de leveringsbedrijven en het voorraadbeheer. Indien nodig kunnen we ook extra plugins inschakelen voor de gewenste extra diensten.

En het beste van alles? Geen ingewikkeld codeerwerk, zodat jij je webshop gemakkelijk zelf kan beheren en je je volledig kan focussen op het verkopen van je producten. Start vandaag nog met het verkopen van je producten en bouw een stabiele basis om het aantal online verkopen verder te laten groeien!

FASTSITE

Snel en goedkoop een professionele website online.
 • 5 pagina's
 • 5 blokken per pagina zelf te kiezen
 • Kies uit 12 templates
 • Kleuren, logo en letterypes in uw huisstijl
 • Aangemeld bij zoekmachines
 • Responsive voor verschillende schermen
 • Gehost op onze snelle servers
 • Opleiding zodat u ook zelf aanpassingen kan uitvoeren
 • Perfect om te starten
Meeste
gekozen

WEBSITE OP MAAT

Voor dat net ietsje meer en volledig op maat
 • Intake gesprek
 • Grafisch ontwerp van website in uw huisstijl
 • Teksten geschreven door onze copywriter
 • Bij webshops: facturatie, koppeling kassa,...
 • Aangemeld bij zoekmachines
 • Responsive voor verschillende schermen
 • Gehost op onze snelle servers
 • Opleiding om zelf aanpassingen te kunnen uitvoeren
 • Perfect om te starten en later uit te breiden

Grafisch ontwerp

Wil je indruk maken met je logo, naamkaartje of social media? Wij ontwerpen grafische content voor zowel digitale als printed media. We houden rekening met je branding en huisstijl voor een samenhang over alle communicatiekanalen heen. Laat ons jouw visie omzetten in visueel aantrekkelijke content.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Opvallen in zoekopdrachten is cruciaal met de overvloed aan websites. Wij zorgen ervoor dat jouw website scoort in zoekmachines met onze kennis van Google en vlotte werking met Analytics. Ons zoekwoordenonderzoek en technische handelingen zetten je al een heel eind op weg.

Content writing

Op zoek naar content die jouw klanten zal betoveren? Wij hebben de oplossing! Onze ervaren content writers creëren boeiende en informatieve content die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Van blogs tot social media en website teksten, online en offline, wij zorgen voor content die indruk maakt.

Domeinnaam

Registreer of verhuis jouw domeinnaam met gemak bij ons! Wij zorgen voor een naadloze overgang en koppelen alle nodige records terug zonder downtime. Nog geen idee voor een naam? Geen probleem, we helpen je graag om een pakkende naam te bedenken die blijft hangen als muziek.

Fotografie

Laat onze professionele fotograaf jouw website tot leven brengen met prachtige foto’s. Of je nu foto’s nodig hebt van je pand of producten, wij passen ons aan aan jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen versterken!

Marketing

Met een sterke marketingstrategie laat je jouw website groeien. Wij helpen graag met een op maat gemaakt plan om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Met ervaring in overtuigende teksten, SEO, SEA, contentwriting en structuur, zorgen wij dat jouw boodschap blijft hangen. Laat ons jouw bedrijf laten groeien!

Recente cases

Inspirerende websites en shops uit de praktijk