SEA, Google Ads

Vergroot jouw online succes door zoekmachine-adverteren

Ontdek de kracht van SEA (Search Engine Advertising) en geef uw bedrijf een boost met Bitter Melon! In 99% van de gevallen maakt SEA gebruik van Google Ads, waardoor je kan profiteren van de vele mogelijkheden die dit platform biedt om uw online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar jouw website te genereren.

Het Zoeknetwerk-campagnetype is de meest voorkomende vorm van advertenties binnen SEA. Je herkent ze meteen omdat ze bovenaan de zoekresultaten verschijnen, waardoor jouw bedrijf direct in het oog springt bij potentiële klanten. Hierdoor krijg je meer bezoekers op jouw website, wat leidt tot meer leads en conversies.

Maar dat is nog niet alles! Google Ads biedt ook het Display-campagnetype, waarbij banners op verschillende websites en nieuwssites worden getoond. Dit soort campagnes zijn ideaal voor remarketing, waardoor je eerdere bezoekers van jouw website opnieuw kunt bereiken en hen kunt overtuigen om alsnog klant te worden.

Laat Bitter Melon je helpen om de voordelen van SEA te benutten en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Kies voor Bitter Melon en ontdek hoe SEA jouw bedrijf kan transformeren!

Ontdek de kracht zoekmachine marketing & adverteren via Google Ads

Herken je dit? Je zoekt online naar een product of dienst, en plots zie je overal gerelateerde advertenties verschijnen. Deze slimme marketingstrategie heet remarketing en Bitter Melon kan dit ook voor jouw bedrijf realiseren. Zo bereik je potentiële klanten die al interesse toonden, met extra vertoningen.

Maar er is meer! Search engine marketing (SEM) omvat zowel zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). Met SEO versterk je jouw website organisch, terwijl SEA gerichte advertenties inzet om snel zichtbaarheid te vergroten.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Wel heb je de nodige expertise nodig om deze campagnes effectief op te zetten, te lanceren en te onderhouden. Daar komt Bitter Melon om de hoek kijken. Onze getrainde marketeers creëren en optimaliseren campagnes, afgestemd op jouw bedrijfsdoelen, en helpen je groeien.

Naast Google-advertenties hebben we ook expertise in social media advertising. Kies voor Bitter Melon en ontdek hoe wij jouw bedrijf succesvoller maken met remarketing en zoekmachine marketing.

hoe stel je een marketing plan op?

Dit doet Bitter Melon voor jou