Betere resultaten bij Google door SSL certificaat

Betere resultaten bij Google door SSL certificaat

Zorg dat je website over een ssl-certificaat beschikt

Hou je SEO en beveiliging optimaal en zorg dat je een SSL-certificaat aan je bestaande website koppelt. Websites die NIET over een SSL-certificaat beschikken zullen in de zoekmachines zoals Google slechter scoren. De zoekmachines gaan uw website als “onveilig” beschouwen ook al heb je een perfect betrouwbare website. Het heeft invloed op meerdere activiteiten die op je website uitgevoerd worden. Zelfs contactformulieren worden als onveilig gemarkeerd.

Wat is HTTPS?

HTTPS is een uitbreiding op het HTTP-protocol om gegevens veilig uit te wisseling. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk wordt te achterhalen welke gegevens er verstuurd worden.

De meeste providers bieden 3 verschillende soorten certificaten aan

  1. Domein validatie: enkel een controle op het domein. HTTPS + slotje voor uw domeinnaam.
  2. Organisatie validatie: Bedrijfsgegevens worden gecontroleerd en geïntegreerd in het SSL-certificaat. Groen HTTPS+slotje voor uw domeinnaam.
  3. Uitgebreide validatie: Ideaal voor webshops en andere E-commerce. Een grondige controle van uw domeinnaam én bedrijfsgegevens. Beste bescherming tegen phishing. Groene adresbalk met bedrijfsnaam+HTTPS+slotje voor uw domeinnaam.

Buiten de soorten certificaten zijn er ook verschillende leveranciers. Zo hebben we ComodoGeoTrust en GlobalSign om er maar een paar op te noemen. Zowel prijzen als kwaliteit kan verschilt per leverancier of provider.

Wat moet u nu doen?

We begrijpen dat het voor de meeste mensen lijkt of ze een tekst in een onbegrijpelijke taal aan het lezen zijn. Daarom is het aan te raden dat je contact neemt met je websitebouwer of provider. Of laat je website maken bij Bitter Melon. Wij kunnen je perfect begeleiden in de wereld van SSL en HTTPS.

Veel succes!

Deel dit artikel met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ontdek Meer Door Een Eerste Klik

Omdat voor ons een klik belangrijk is